Schoorsteen-verwijderen-logo-nieuw

Schoorsteen zolder verwijderen

Een schoorsteen wordt tegenwoordig nauwelijks meer gebruikt. De meeste huizen worden immers verwarmd met een centrale verwarming of warmtepomp. Heeft u nog een schoorsteen op uw dak staan, maar wordt deze al jarenlang niet meer gebruikt en onderhouden? Dan kan dit op den duur leiden tot lekkages of tocht in uw woning. U kunt er dan voor kiezen om uw schoorsteen op zolder te laten verwijderen.

Ga snel naar

Waarom een schoorsteen op zolder verwijderen?

Een schoorsteen heeft onderhoud nodig. Hij wordt immers dag en nacht blootgesteld aan weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Heeft uw schoorsteen geen functie meer en wordt deze niet langer onderhouden? Dan kan dit leiden tot lekkages, vochtproblemen of tocht in uw woning. Ook kan de schoorsteen op den duur afbrokkelen met gevaarlijke situaties tot gevolg.

Uw schoorsteen verwijderen is dé oplossing tegen al deze problemen. U kunt natuurlijk uw hele schoorsteen laten verwijderen, maar ook alleen de schoorsteen op zolder. 

Een schoorsteen op zolder verwijderen bespaart in de kosten én de karakteristieke schouw in uw huiskamer blijft behouden.

Schoorsteen zolder verwijderen

Schoorsteen op zolder zelf verwijderen of laten slopen?

Om kosten te besparen overwegen veel mensen om zelf hun schoorsteen op zolder te slopen. Bij een dragende schoorsteen kan het zelf slopen ervan negatieve gevolgen hebben voor de stabiliteit van uw woning. Met een beetje pech dreigt er zelfs instortingsgevaar. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat een schoorsteen onderdeel uitmaakt van de dragende constructie van een woning.

Vrijblijvende offerte?

Uw schoorsteen laten verwijderen door een professioneel bedrijf

Wilt u uw schoorsteen veilig laten verwijderen door ervaren vakmannen? En kunnen rekenen op een professioneel afgewerkt resultaat? Bij Schoorsteen Verwijderen 24/7 hebben we al ruim 25 jaar ervaring in het verwijderen van schoorstenen in alle type woningen.

Als u uw schoorsteen laat verwijderen door Schoorsteen Verwijderen 24/7:

Schoorsteen bovenverdieping

Schoorsteen verwijderen kosten

Bent u benieuwd wat het kost om uw schoorsteen te laten verwijderen door Schoorsteen Verwijderen 24/7?

De exacte kosten voor het verwijderen van een schoorsteen verschillen per woonsituatie en uw eigen wensen. Om u een indicatie te geven, sommen we hieronder enkele richtprijzen op.

Schoorsteen op het dak verwijderen€ 1400 – € 2000
Schouw verwijderen€ 1700 – € 3000
Schoorsteen en schouw verwijderen€ 3000 – € 5000

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als u ons uw schoorsteen laat verwijderen, dan kunt u uitgaan van de laagste prijs en weet u ook nog eens zeker dat uw schoorsteen professioneel wordt verwijderd. Hieronder kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Deze kunt u vergelijken met collega’s en u zit nergens aan vast. Onderaan de streep zijn wij het voordeligst en bij ons betaalt u niet de hoofdprijs en u hoeft in te boeten op de kwaliteit. Binnen 24 uur ontvangt u een email met een offerte op maat waarna u makkelijk een afspraak in kunt plannen.

Wilt u liever dat wij bij u langs komen? Onze erkende specialist kan ook een offerte bij u op locatie opmaken. Dit is natuurlijk geheel kosteloos.